Η Αρετσού είχε άλλον έναν καλεσμένο αυτή την εβδομάδα για τις καθιερωμένες προπονήσεις της μέσω του internet. Ο λόγος για τον Ιορδάνη Δουρβανίδη, έμπειρο διατροφολόγο με μακρά εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, ο οποίος συνδέθηκε με τη διαδικτυακή προπόνηση που έκανε σήμερα (21/12) ο σύλλογος της Καλαμαριάς και ενημέρωσε τους μικρούς αθλητές για της διατροφικές συνήθειες που οφείλουν να έχουν την περίοδο της καραντίνας.

Διαβάστε το ποστάρισμα που έκανε η Αρετσού Καλαμαριάς στο προφίλ της στο Facebook:

«Ο γνωστός και έμπειρος διατροφολόγος, με μακρά εμπειρία στον αθλητισμό, Ιορδάνης Δουρβανίδης!! Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος, που εκπονήθηκε και λειτουργεί κατά την διάρκεια του λοκ νταουν στον αθλητισμό, μίλησε ο διατροφολόγος στα παιδιά, απαντώντας σε ερωτήσεις και ενημερώνοντας τους για τις διατροφικές συνήθειες που πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια που βρίσκονται εκτός γηπέδων.

Η συζήτηση κράτησε περισσότερο του αναμενόμενου, μιας και το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο. Ευχαριστούμε τον καλεσμένο μας και του ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά (στην οποία θα έρθει στον κόσμο, το πρώτο παιδί για την οικογένεια του)».