Η Δάφνη Δαφνίου πήρε ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον ΕΦΑΟΖ και παράλληλα μία μικρή… εκδίκηση για την ήττα του α’ γύρου μετά το τρίποντο-μαχαιριά του Παπαρέγκα στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, με τον Κώστα Σορώτο να βλέπει για ένα παιχνίδι ακόμα τη frontline  του να είναι και το «κλειδί» της νίκης. Ο ηγέτης της φετινής ομάδας, Γιώργος Τσιάκος, ο οποίος έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή, ήταν ασταμάτητος με 19 πόντους, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια μετράει 18,5 πόντους κατά μέσο όρο, όντας η κύρια επιθετική απειλή της ομάδας.

Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Χαϊδαρίου αποτελούν και οι τελευταίες εμφανίσεις του επίσης εορτάζοντα, Γιώργου Γκιουζέλη, ο οποίος έχει δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα. Ο νεαρός «ψηλός» είναι ένας από τους παίκτες με την μεγαλύτερη «πλαστικότητα», ενώ δεν διστάζει να δοκιμάσει και το μακρινό του σουτ, ενώ στον αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ μάγεψε το κοινό με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

Με 4 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της σεζόν η Δάφνη Δαφνίου θέλει να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, με τους δύο “ψηλούς” της να οδηγούν την ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Δείτε το video με το κάρφωμα του Γκιουζέλη εδώ!