Η Δάφνη Δαφνίου μετά τη στελέχωση του τεχνικού της επιτελείου έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ με κύρια χαρακτηριστικά το ταλέντο και το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ο οποίος θα εμπλουτίζεται από έμπειρους παίκτες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του basketblog.gr, ένας παίκτης που απασχολεί τους “πράσινους” είναι και ο Θοδωρής Ονάσογλου. Ο Ονάσογλου αγωνίζεται στην περιφέρεια και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρυσι φορώντας τη φανέλα του Ιπποκράτη Κω, τον οποίο και βοήθησε να κατακτήσει την 3η θέση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην κατηγορία. Παράλληλα, στα 30 του χρόνια, θεωρείται ένας έμπειρος παίκτης έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή, τον Ερμή Λαγκαδά, την Ευρώπη Πευκοχωρίου και γνωρίζει όσο λίγοι αυτές τις κατηγορίες.

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται σε εξέλιξη, μιας και ο Ονάσογλου βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου και από κοινού γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” προκειμένου να επέλθει η συμφωνία, Μια συμφωνία που αν ολοκληρωθεί θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την περιφέρεια της Δάφνης Δαφνίου ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή φωτογραφίας: Giafkasports.gr