Ο Μίλων είναι μία από τις ομάδες που έχουν ως στόχο να πραγματοποιήσουν μία πορεία πρωταθλητισμού ενόψει της επόμενης σεζόν στην Β’ Εθνική. Οι νεοφώτιστοι ήδη έχουν προχωρήσει σε ορισμένες ηχηρές κινήσεις όπως αυτές των Γιάννη Δημάκου και Πέτρου Μελισσαράτου, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους καλύτερους παίκτες της Α2, ενώ έχουν σημαντική προϋπηρεσία από την Μπάσκετ Λιγκ.

Βέβαια η πιο δυνατή μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως δεν έχει γίνει, καθότι σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να πυροδοτήσουν μία μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του πολύπειρου PG Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο 38χρονος άσος είναι ένας πολύ καλός δημιουργός, την ώρα που και φέτος είχε σημαντικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία του Κολοσσού, βοηθώντας με την εμπειρία του και την ποιότητά του.

Ο Ξανθόπουλος στάθηκε άτυχος στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστική περιόδου, καθώς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας έμεινε εκτός από το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Όπως αντιλαμβάνονται κι οι λιγότερο μυημένοι ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί μία πολυτέλεια γι’ αυτό το επίπεδο και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον Μίλωνα, για να πετύχει τους στόχους του. Τέλος την φετινή σεζόν μέτρησε 4,2 πόντους και 5 ασίστ.