Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου έχουν πεισμώσει παίκτες και προπονητικό τιμ στον Πιερικό Αρχέλαο. Οι “μελανόλευκοι” θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας αποτυχία και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν.Φ. να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Οι Χρήστος Γκαβανόπουλος και Μάριος Σακελλαρίου μίλησαν για την αναμέτρηση με τους “μπλε” τονίζοντας πως η ώρα για την πρώτη νίκη έφτασε.

“Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τον Αίαντα, ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μια ομάδα νεοφώτιστη, αλλά παράλληλα πολύ δυνατή και ενισχυμένη. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γκαβανόπουλος, με τον Μάριο Σακελλαρίου να προσθέτει:

“Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ομάδα μας έχει κάνει μόνο τρεις βδομάδες προετοιμασία και μέσα σ’ αυτές δύο φιλικά παιχνίδια, η εμφάνισή μας στην πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι το ροζ φύλλο του αγώνα, κάτι που όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε. Από κει και πέρα είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε για να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα“.