Την προετοιμασία του για παιχνίδι της 4ης Αγωνιστικής (Κυριακή 2/11) με το Μαρούσι στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» συνεχίζει το Περιστέρι, το οποίο καλείται πλέον να ξεπεράσει και το τεράστιο πρόβλημα με το κλειστό «Ανδ.Παπανδρέου», καθώς προπονείται στο αχανή «Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας», το οποίο όπως αναφέραμε θα χρησιμοποιεί ως έδρα μέχρι να διορθωθεί το «σπίτι» του. Εκτός από το αγωνιστικό πρόβλημα, ο Κώστας Παπαμάρκος έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που ακούει στο όνομα του Νίκου Βούλγαρη ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Μαρούσι. Η «ζημιά» για τον πολύπειρο φόργουορντ έγινε στην προπόνηση της Τρίτης (28/10). Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γηπεδικό τονίζοντας ότι παρά την αθάνατη, ελληνική γραφειοκρατία που καθυστερεί τα έργα αποκατάστασης, το Περιστέρι ξέρει να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Παρά τις υπερπροσπάθειες των ανθρώπων του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και της Δημοτικής Αρχής της Πόλης, προεξάρχοντος του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τα έργα αποκατάστασης στο Κ.Γ. «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» μετά τη θεομηνία που έπληξε τα δυτικά προάστια, δεν προχωράνε.

Η αθάνατη, ελληνική γραφειοκρατία σε συνδυασμό με τα πολλά περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή, καθυστερούν σε μεγάλο βαθμό τις εργασίες, με αποτέλεσμα η ομάδα να αντιμετωπίζει σοβαρότατα θέματα λειτουργίας.

«Δυστυχώς το Περιστέρι, τόσο ως πόλη, όσο και ως ομάδα, δοκιμάζεται και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπουμε την ανταπόκριση που περιμέναμε από τις αρμόδιες αρχές. Η ομάδα σε όλα τα τμήματα της, γυρίζει σαν τσιγγάνος, από γήπεδο σε γήπεδο και αυτό όταν είναι δυνατόν, αφού κάποιες φορές δεν βρίσκουμε ώρες κάπου αλλού για να προπονηθούμε», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Μάνος Τσαγκιώτης, καλώντας τον κόσμο του Περιστερίου σε συσπείρωση: «Οι Περιστεριώτες έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, σχεδόν από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας Γολγοθά αλλά θα τα καταφέρουμε! Καλώ προσωπικά όποιον αγαπάει την ομάδα να έρθει δίπλα μας! Παλεύουμε με κάθε τρόπο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι…».