Η χρονιά κλείνει με ιδανικό τρόπο στον όμιλο Νότου της Β’ Εθνικής καθώς το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Ψυχικό και την ΑΕΚ θα αποτελέσει το ιδανικό κλείσιμο για το 2012. Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην “Ένωση”, η οποία κυνηγά το “διπλό” για να αποκτήσει από νωρίς σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται να είναι και η “κόντρα” ανάμεσα στον Χολαργό και τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Έσπερο ΑΟΠΑ, και κόντρα στους “μπλε” θέλει να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού ψάχνουν Δούκας και Έσπερος ΑΟΠΑ, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί, εν τέλει, στο κλειστό Σπ. Λούης, αντί για το “Δαϊς” λόγω κωλύματος του γηπέδου.

Την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Αετός απέναντι στη Χαλκίδα, που παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, κάτι που δεν ισχύει για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος υποδέχεται τη Νήαρ Ηστ θέλοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνει σε επαφή με τη δεύτερη θέση.

Τέλος, εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Αμύντας Δάφνης κόντρα στο Πέραμα, το οποίο… αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά από εννέα αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα:
Χολαργού (17:00) Χολαργός – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Παυλόπουλος – Μαραμής)
Σπ. Λούη (17:00) Δούκας – Έσπερος ΑΟΠΑ (Σαλαβός – Σπυρόπουλος Α.)
Ψυχικού (17:00) Ψυχικό – ΑΕΚ (Θεοδωρόπουλος – Ζακεστίδης)
Στρέφη (17:00) Αετός – Χαλκίδα (Δημόπουλος – Κωνσταντινόπουλος)
Περάματος (17:00) Πέραμα – Αμύντας Δάφνης (Μανουσόπουλος – Αναστασίου)
Ν. Ερυθραίας (17:00) Πανερυθραϊκός – Νήαρ Ηστ (Πόντας – Σιώκας)

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες): ΑΕΚ 16*, Ψυχικό 15*, Πανερυθραϊκός 15, Ένωση Ιλίου 13, Χολαργός 13*, Αετός 13*, Νήαρ Ηστ 12*, Δούκας 12*, Αμύντας Δάφνης 12*, Έσπερος ΑΟΠΑ 11, Χαλκίδα 11*, Κρόνος Αγ. Δημητρίου 10*, Πέραμα 9.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους