Ανακοινώθηκε και έπιασε αμέσως δουλειά! Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δεν έχασε στιγμή και χθες το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πιερικό Αρχέλαο προσπαθώντας να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στα νέα δεδομένα. Το παιχνίδι που ακολουθεί, άλλωστε, κόντρα στο Μαρούσι είναι αρκετά δύσκολο για τους “μελανόλευκους”, οι οποίοι ψάχνουν το δίποντο που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Κατερίνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, αλλά και για την βοήθεια που του παρείχαν το τελευταίο διάστημα τα Εκπαιδευτήρια “Φρυγανιώτη”.

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το να βρίσκομαι στις τάξεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Πιερικός Αρχέλαος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι, με συνέπεια, καθημερινή προσπάθεια και υγεία πάνω από όλα, να πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί”, δήλωσε αρχικά και κατέληξε:

“Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής μου, τα Εκπαιδευτήρια “Φρυγανιώτη” και τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κόουτς Θόδωρο Ροδόπουλο, καθώς και την Ακαδημία “Αστέρια” για την ηθική, ψυχολογική και επαγγελματική συμπαράσταση που παρείχαν σε μένα και την οικογένειά μου”.