Η Γέφυρα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τους Ικαρους Σερρών αυτή την Κυριακή (25/10), μιας και το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής αναβλήθηκε. Εντούτοις ένα νέο πρόβλημα δημιουργήθηκε σήμερα (23/10) στους Σερραίους και προέρχεται από το ΑΣΕΑΔ.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δικαίωσε δύο πρώην παίκτες των Ικάρων, τον Σταύρο Ιωσηφίδη και τον Μίλος Παβλίσεβιτς, οι οποίοι είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσουν παλαιότερα δεδουλευμένα από το σύλλογο των Σερρών.

Για την ιστορία, οι Ικαροι είχαν προτείνει έναν οικονομικό διακανονισμό στους δύο αθλητές, ο οποίος έγινε αποδεκτός από την ΕΟΚ. Αυτό είχε συνέπεια να αρθεί το σχετικό ban της FIBA, επιτρέποντας στους Σερραίους να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι που πέρασε. Εν συνεχεία όμως οι δύο παίκτες απευθύνθηκαν στο ΑΣΕΑΔ, με αποτέλεσμα να δικαιωθούν, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει τα πάντα.

Κι αυτό διότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναμένεται να έχει επίπτωση από εδώ και στο εξής στη συμμετοχή των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τους Ικαρους, εφόσον δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες με τους Παβλίσεβιτς, Ιωσηφίδη.