Η αναζήτηση του διαδόχου του Κώστα Σδράκα στα Τρίκαλα δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ. Μετά την παραίτηση του έμπειρου προπονητή ο πρόεδρος Κώστας Σκρέτας άρχισε τις επαφές και το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) αναμένεται να ανακοινώσει το διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία των Ικάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο επικρατέστερος (μεταξύ τριών υποψήφιων) είναι ο Γρηγόρης Γιασσάρης. Ο Λαρισαίος προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Περσέα Λάρισας, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΛ, Αίολο Τρικάλων, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς, Δόξα Λευκάδας, Νίκη Βόλου και την προηγούμενη σεζόν στα Φάρσαλα.

Στα Τρίκαλα, μάλιστα, ο Γιασσάρης έχει περάσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα χρόνια της προπονητικής καριέρας του, όχι όμως στους Ικαρους, αλλά στον Αίολο, τον οποίον οδήγησε σε διαδοχικές ανόδους πριν από χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική.

Οι Ικαροι άρχισαν το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, ωστόσο ύστερα από δύο αγώνες μετρούν ισάριθμες ήττες και χρειάζονται άμεσα ένα ηλεκτροσόκ.