Ισόπαλο (74-74) τελείωσε το φιλικό του Ιωνικού Νικαίας με τον Κρόνο στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου. Ο Νίκος Οικονόμου είχε την ευκαιρία στο σημερινό τεστ να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα με τα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του.

«Ήταν ένα δυνατό τεστ με μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική εκτός έδρας. Δεν ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε αυτό που θα ήθελα, αλλά τα φιλικά γίνονται γι’ αυτό τον λόγο, ώστε να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτές για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια» εξήγησε ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας.

Δεκάλεπτα: 23-16, 40-34, 58-51, 74-74.

Παράλληλα, παρελθόν από την ομάδα είναι πια ο Γιώργος Σαμουρέλης, ο οποίος ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, στις οποίες είχε προβεί η διοίκηση του συλλόγου. Ο έμπειρος σέντερ, ενημέρωσε πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορέσει να είναι συνεπής στις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο, με αποτέλεσμα να επέλθει το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.