Καταπώς φαίνεται, ο Γιώργος Ζάχος θα είναι ο προπονητής του Ιωνικού Ν.Φ. και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως προανήγγειλε μέσω της σελίδας στο Facebook, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα πορευτεί και τη σεζόν 2021-22 με τον προπονητή στον οποίον εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία και την προηγούμενη χρονιά, πριν διακόψει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα η πανδημία.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας ετοιμάζει και μία… έκπληξη σε διοικητικό επίπεδο. Όπως αναφέρει η τελευταία ανάρτηση που έγινε στη σελίδα του Ιωνικού, στο νέο διοικητικό σχήμα «θα υπάρχει η παρουσία ενός ανθρώπου με όνομα βαρύ και ακόμα μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και εμβληματική στο χώρο του αθλητισμού!».

Οι δύο αναρτήσεις του Ιωνικού Ν.Φ.:

«Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το σχεδιασμό και τα πλάνα για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Χρονικά προσδιορίζεται για το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Όλα γίνονται προσεχτικά και με γνώμονα τη καλύτερη λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ. Ο κόουτς Γιώργος Γιωργος Ζάχος, όπως όλα δείχνουν, θα έχει και πάλι το πρώτο ρόλο σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι.

Περισσότερες λεπτομέρειες…σύντομα!!».

«Όνομα βαρύ… με ιστορία!!!

Το φετινό «χτίσιμο» του Ιωνικού, σε ότι αφορά τα τμήματα μπάσκετ και ανδρών, θα ξεκινήσει με την παρουσία ανθρώπων που θα στελεχώσουν διοικητικά το τμήμα. Μιλάμε για ένα οργανόγραμμα με ξεκαθαρισμένες θέσεις και ρόλους. Το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, πως μέσα σε αυτό το σχήμα θα υπάρχει η παρουσία ενός ανθρώπου με όνομα βαρύ και ακόμα μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και εμβληματική στο χώρο του αθλητισμού!

Πάρα πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση των ανακοινώσεων των ονομάτων και δημοσιοποίησης του σχεδίου δράσης».