Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την… Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την υπόθεση εκκαθάρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ. Oι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι, προεξάρχοντος του νομικού Αλέξη Αλεξίου, ενδεχομένως ήδη εργάζονται στο κομμάτι αυτό.

Διότι ακούγεται έντονα εδώ και ημέρες κάτι τέτοιο και απλώς δεν δημοσιοποιείται για προφανείς λόγους το παραμικρό. Υπενθυμίζεται ότι η εκκαθάριση της ΚΑΕ αποτέλεσε “σημαία” των υπευθύνων του Τμήματος Μπάσκετ όταν αναλάμβαναν να “αναγεννήσουν” την ΑΕΚ, όπως υποστήριξε πρόσφατα (για την αναγέννηση ο λόγος) και ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Διότι, δεν αρκεί η άνοδος της ομάδας στην Α2 και κατόπιν στην Α1, που αποτελεί επίσης μείζονος σημασίας προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους”. Τα χρέη εξακολουθούν ν’ αποτελούν τυπικά –τουλάχιστον- κίνδυνο για την “Ένωση”, όταν και εφόσον συσταθεί ξανά ΚΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό και η σημερινή εκδίκαση στο Εφετείο Αθηνών της προσφυγής του πρώην φροντιστή της ΑΕΚ, Γιώργου Γαργαρόπουλου, ο οποίος κινείται πολυεπίπεδα κατά της “Ένωσης”. Στο Εφετείο Αθηνών ο κ. Γαργαρόπουλος διεκδίκησε σήμερα –μέσω της νομικής συμβούλου του Κωνσταντίνας Ζαρκαδούλα– δεδουλευμένα για υπερωρίες των τελευταίων πέντε ετών εργασίας του στην ΑΕΚ. Ο κ. Γαργαρόπουλος είχε απολυθεί (δίχως να αποζημιωθεί) από την διοίκηση Τζεβελέκη-Δρόσου.