Ο νεαρός ταλαντούχος φόργουορντ Άρης Ψαράς μετακομίζει από την Α2 και την ομάδα του Αγρινίου στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής κατηγορίας και το σύλλογο του ΑΟΚ Χανίων.

Τα Χανιά φαίνεται πως έχουν κινηθεί σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και ενισχύουν το ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που θα αγωνιστεί μετά την άνοδο που κατάφεραν να πανηγυρίσουν μετά τις ανακατατάξεις της ΕΟΚ.

Μετά τις προσθήκες των Διογένη ΓοργόνηΓιάννη Παναρετάκη, αλλά και του Γιώργου Μανάκα, ο Κρητικός σύλλογος προχώρησε σε ακόμα μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Άρη Ψαρά.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ζαφειράκης Νάουσας, Ίκαρος Καλλιθέας, Παπάγου και Αγρίνιο.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανίων:

“Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Άρη Ψαρά!

Ο Άρης Ψαρας γεννήθηκε το 1999 στην Νάουσα. Έχει υψος 2μ και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards(3-4). Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ζαφειράκη Νάουσας. Στα 16 του εντάσσεται στο πρόγραμμα του Ίκαρου Καλλιθέας και το 2016 κατακτά την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Καστοριά. Την σεζόν 2017-2018 αγωνίζεται στον Παπάγου στην Α2 και τις σεζόν 2018-2019(Β Εθνική-άνοδος) και 2019-2020 (Α2) στην ομάδα του Αγρινίου. Έχει συμμετάσχει με την εθνική παίδων στο Ευρωμπασκετ του 2015 στην Λιθουανία και έχει υπάρξει στις επιλογές τόσο της εθνικής εφήβων όσο και νέων”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Άρη Ψαρά! Ο Άρης Ψαρας γεννήθηκε το 1999 στην Νάουσα. Έχει υψος 2μ και αγωνίζεται…

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020