Κι όμως… Είναι γεγονός… “Κίνηση-ματ” από την ΕΟΚ… Ο Τάκης Τσαγκρώνης δεν αφήνει στην τύχη του το μπαράζ Ηρακλή-ΑΕΚ. Όχι…

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εκδόθηκε πριν από λίγο έγινε σαφές, ότι ο εσχάτως “ισχυρός ανήρ” της Ομοσπονδίας μεταβαίνει αύριο στα Τρίκαλα για να συντονίσει τις ενέργειες των τοπικών αρχών για την προστασία των ομάδων και των… 60 προσκεκλημένων τους! Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας θα παρακολουθήσουν 30 οπαδοί της ΑΕΚ, 30 οπαδοί του Ηρακλή και 30 φίλοι της ΕΟΚ, που επιθυμούν διακαώς να παρακολουθήσουν μία αναμέτρηση που θυμίζει “εν πολλοίς” το παρελθόν, αλλά με συνθήκες που προκαλούν θυμηδία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, μεταβαίνει αύριο στα Τρίκαλα, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες των αρμόδιων τοπικών αρχών για τη λήψη των μέτρων που θα συμβάλλουν στην προστασία της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-Ηρακλής που θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου (16.30)”.

Με δεύτερη ανακοίνωση γίνεται σαφές αυτό, που από νωρίς το απόγευμα γράψαμε στο basketblog.gr, ότι ακυρώθηκε και η αρχική σκέψη Τσαγκρώνη για διανομή εισιτηρίων στην τοπική κοινωνία και αποφασίστηκε η έκδοση 90 προσκλήσεων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μπαράζ (Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, Γ.Σ. Ηρακλής – ΑΕΚ, 29/04/2013, ώρα 16.30), και μετά από την επιστολή- απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
α) Στο Γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος 90 συνολικά ατόμων. Δηλαδή τα 2 Σωματεία και η ΕΟΚ θα πάρουν από 30 προσκλήσεις με ονομαστική κατάσταση και αριθμό Ταυτότητας (Αστυνομική ή διαβατήριο) που θα πρέπει να την επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους.
β) Οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ θα εισέλθουν από την θύρα 7, του Ηρακλή από την θύρα 4 και της ΕΟΚ από την θύρα 2», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ”.