Η ομάδα της ΝΕ Μεγαρίδος προ ημερών είχε αποκαλύψει τους 11 παίκτες που στελέχωναν το ρόστερ της, ωστόσο είχε δηλώσει πως χρειάζονται ακόμα τέσσερις προσθήκες. 

Η μία από τις τέσσερις πάντως είναι αρκετά “ηχηρή” καθώς πρόκεται για τον πολύπειρο αθλητή Νίκο Αγγελόπουλο που την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

Ο Αγγελόπουλος είναι 35 ετών και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Είναι ένας πολύπειρος αθλητής με σημαντικές διακρίσεις στο παρελθόν. Έχει φορέσει τη φανέλα του Γαλατσίου ξεκινώντας τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, ενώ σύντομα βρέθηκε στα “σαλόνια” της Α1 με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Στη συνέχεια της καριέρας του βρέθηκε στις εξής ομάδες: Πανιώνιος, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβος Αμαλιάδας, Φάρος Κερατσινίου, Χολαργός, Δόξα Λευκάδας, Αιγάλεω και Εθνικός Πειραιά

Δείτε τη δημοσίευση της Μεγαρίδας:

Μέχρι στιγμής παίχτες της ομάδας μας θεωρούνται οι: Κοντόπουλος Καραποστόλου Μπατής Λούκας Μαργέτης Τζάιδας Ραζής Δομπρογιάννης Χάσα Κοντραφούρης Γκάτζιας & ο Αγγελόπουλος 2-3 ακόμα τους θέλουμε…

Δημοσιεύτηκε από Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020