Ραντεβού για τις 11 το πρωί της Κυριακής 11 Απριλίου έδωσε ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος συνδράμει στην εθελοντική δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή του ορεινού Πανοράματος Υμηττού.

Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στον ορεινό όγκο του Υμηττού, σε σημεία που δεν εντάσσονται στο δρομολόγιο των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

«Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού στον Υμηττό, στην περιοχή του ορεινού Πανοράματος, την οποία διοργανώνει την Κυριακή 11 Απριλίου στις 11:00 π.μ. ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Καλούμε γονείς, αθλητές και προπονητές με διακριτικά του συλλόγου μας να συμμετέχουν στη δράση του εθελοντικού καθαρισμού με σημείο συγκέντρωσης της δράσης να είναι το πυροφυλάκειο Βούλας έναντι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στον ορεινό όγκο του Υμηττού, σε σημεία που δεν εντάσσονται στο δρομολόγιο των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου και δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση αλλά και τον εθελοντισμό.

Προστατεύουμε το περιβάλλον για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!».