Ο Δούκας μπορεί την περασμένη σεζόν να αποτέλεσε τον… σάκο του μποξ στην Α2, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, όμως τη φετινή σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ.

Υπό αυτό το πρίσμα η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι σε συζητήσεις με τον Ιάσονα Πετς και τον Κώστα Κεφαλά. Και οι δύο είναι νεαροί σε ηλικία, με τον πρώτο να είναι 24 ετών και να αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης και του Κορωπίου.

Από την άλλη, ο Κώστας Κεφαλάς είναι μόλις 21 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΝ Κηφισιάς και αποτέλεσε μία από τις λύσεις της ομάδας των βοιρείων προαστίων για τη θέση του πόιντ γκαρντ.

Αμφότεροι οι νεαροί παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δούκα και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών να υπάρξει οριστικός… γάμος, με την ομάδα του Νάσου Χούμπαυλη να ισχυροποιεί το νεανικό στοιχείο.