Όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr μέσω ρεπορτάζ, ο Γιάννης Παναρετάκης θεωρείται πλέον και με κάθε επισημότητα κάτοικος Χανίων και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟΚ Χανίων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Με την απόκτηση και του Γιώργου Μανάκα, αλλά και του Παναρετάκη, τα Χανιά έχουν δυναμώσει πλήρως για τη νέα σεζόν. Ο 23χρονος σέντερ φέτος έχει την ευκαιρία να αναδείξει και πάλι την αξία του, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί όσο και όπως θα ήθελε με τον Δούκα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Ο Παναρετάκης διαθέτει και πολλές “εικόνες” μάλιστα και από το εξωτερικό παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς έχει αγωνιστεί και στην Αγγλία για λογαριασμό των Loughborough Rides στην Division 1 με “κομβική” παρουσία στα παρκέ για την ομάδα του.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανίων:

«Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Γιάννη Παναρετακη!
Ο Γιάννης Παναρετάκης (23χρ- 2.02) ξεκίνησε την πορεία του στο Rethymno Cretan Kings με το οποίο αγωνίστηκε στην Basket League για 3 σεζόν έχοντας 19 συμμετοχές. Την σεζόν 2018-2019 μετακόμισε στην Αγγλία και έπαιξε για τους Loughborough Riders στην Division 1 έχοντας 21 συμμετοχές με 5 μ.ο πόντων και 2 rebound. Την σεζόν 2019-2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε με την ομάδα του Δούκα στην Β Εθνική».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Γιάννη Παναρετακη! Ο Γιάννης Παναρετάκης (23χρ- 2.02) ξεκίνησε την πορεία του στο…

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020