Όπως σας ενημέρωσε και χθες (07/10) το Basketblog.gr, ο Ιάσωνας Παντόπουλος είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Πολύγυρου για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Πλέον και επίσημα μετά από την ανακοίνωση του συλλόγου, το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με τον Παντόπουλο να “ντύνεται” στα “πράσινα”.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ ύψους 2,01 προέρχεται από μια καλή σεζόν με την Καβάλα και πλέον θα στελεχώσει το “συγκρότημα” του coach Δημήτρη Τσούρμα, που πρόσφατα “έχασε” έναν παίκτη του, τον Θοδωρή Ψυχίδη για επαγγελματικούς λόγους.

Δείτε την ανακοίνωση του Πολύγυρου:

“Σε μία νέα μεταγραφική προσθήκη προέβη το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Π. εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος αυτήν την Κυριακή 11/10.
Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ Ιάσωνα Παντόπουλο. Ο Ιάσωνας έχει ύψος 2.01 και αγωνιζόταν πέρισυ στην ομάδα της Καβάλας, όπου μάλιστα ήρθε αντιμέτωπος με την ομάδα μας στον βόρειο Όμιλο της Β Εθνικής.
Ήρθε για να ενισχύσει το τμήμα στις θέσεις των ψηλών, μετά τον τραυματισμό του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες και την αποχώρηση για επαγγελματικούς λόγους του Θόδωρου Ψυχίδη.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει για την ομάδα μας με την εκτός έδρας αναμέτρηση στον Λαγκαδά με τον τοπικό Ερμή στις 17:00″.

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου:

Σε μία νέα μεταγραφική προσθήκη προέβη το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Π. εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου στις Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020