Όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr στις 09/08, ο Γιώργος Τσιάκος θα είναι παίκτης του Πανελευσινιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά και από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, το ρεπορτάζ του Basketblog.gr επιβεβαιώνεται. Ο Τσιάκος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την Ελευσίνα, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στις “τάξεις” της ομάδας του coach Καραχάλιου.

Ο 38χρονος φόργουορντ είχε αγωνιστεί και πάλι στον Πανελευσινιακό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των εξής ομάδων: Πρωτέας Βούλας, Μαρούσι, Νήαρ Ηστ, Γυμναστικός Λάρισας, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Περιστέρι, Ηλυσιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Χολαργός, Δάφνη Δαφνίου, Μανδραϊκό, αλλά και στο εξωτερικό με τη φανέλα της Mallorca (Ισπανία) και Ventspils (Λετονία).

Τη σεζόν που μας πέρασε μάλιστα διέπρεψε με τη φανέλα του Μανδραϊκού στο ίδιο πρωτάθλημα μετρώντας 10,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 20 συνολικά εμφανίσεις. 

Δείτε την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

“Ψηλώσαμε” με Τσιάκο…
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Τσιάκο.
Ο Γιώργος είναι γνωστός στους φίλους της ομάδας μας καθώς έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με τα χρώματα της.
Είναι γεννημένος το 1982, έχει ύψος 2,03 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του Power Foward και του Center.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία στον Γιώργο και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού μας!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

“Ψηλώσαμε” με Τσιάκο… Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη…

Δημοσιεύτηκε από Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης – Panelefsiniakos B.C. στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020