Ο Χαρίλαος Τρικούπης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τα ονόματα που ακούγονται να διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεδομένα, η διοίκηση του συλλόγου του Μεσολογγίου έχει δημιουργήσει ένα σαφές πλάνο με στόχους, ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και μακρόπνοο πρόγραμμα και ψάχνει τον ιδανικό προπονητή, για να το εκτελέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, επαληθεύοντας τις ήδη υπάρχουσες φήμες και πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ένας από τους προπονητές που έχουν δεχθεί πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Δημήτρης Χουχουλής. Ο έμπειρος προπονητής του Πανερυθραϊκού, σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς πήγαμε το βήμα ένα βήμα μπροστά, επιβεβαίωσε πως έχει κατά νου την τιμητικότατη πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας, με το σχέδιο που υπάρχει στο σωματείο να είναι αρκετά φιλόδοξο.

Φυσικά, το θέμα, το ζήτημα και οι κουβέντες θα προχωρήσουν μετά τα μπαράζ θέσεων της Β’ Εθνικής, όποτε και θα ανοίξουν τα χαρτιά άπαντες, για να δουν εάν μπορεί να προκύψει συνεργασία. Μέχρι τότε δεν αποκλείονται και αμεσότερα νέα, αφού τα γεγονότα τρέχουν.