Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή αποτελεί -ίσως- την πιο δύσκολη δοκιμασία της φετινής σεζόν για τον Πιερικό Αρχέλαο. Οι “μελανόλευκοι” δεν έχουν την πολυτέλεια, όμως, να… πετάξουν λευκή πετσέτα σε κάποιο παιχνίδι αφού η παρουσία τους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού τούς υποχρεώνει να παλεύουν κάθε παιχνίδι κυνηγώντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον “Γηραιό”, ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και στο γεγονός πως πρόκειται για μία σημαντική εμπειρία για τους πολλούς νεαρούς παίκτες που διαθέτει το ρόστερ της ομάδας της Κατερίνης.

“Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή, με βασικό απόντα τον Δεληγιώργη. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με τον πρωτοπόρο Ηρακλή σε μια έδρα που παραδοσιακά είναι από τις πιο καυτές της χώρας και όχι μόνο της κατηγορίας. Θα είναι μια καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά να παίξουν σε τέτοιες συνθήκες. Για μας βασικός στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και κυρίως τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, τόσο όσο αφορά την απόδοση, όσο και στη διάρκεια στο παιχνίδι μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.