Ο Νίκος Λιακόπουλος είχε πολλές προτάσεις μετά την απόρριψη της μεταγραφής του από την ΕΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο. Προτάσεις από ομάδες της Α2 ως επί το πλείστον. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν άλλαξε πάντως ποτέ γνώμη. Παρέμεινε στην Κόρινθο όλο αυτό το χρονικό διάστημα και λίαν συντόμως θα κάνει και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του.

Μετά τη δικαίωσή του από το ΑΣΕΑΔ, ο Λιακόπουλος μπορεί πλέον να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΚΑΟΚ και την Κυριακή (6/2, 17:00) θα ενισχύσει την ομάδα της Κορίνθου στο εντός έδρας παιχνίδι με το ΝΕΟΛ για τη 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ:

«Ο Νίκος Λιακόπουλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στον ΚΑΟΚ την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 δίνοντας στην ομάδα αλλά και στο πρωτάθλημα νέα…τροπή!

Σε μια περίοδο «κλειδί» για τον ΚΑΟΚ η ένταξη του Νίκου έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις άριστες σχέσεις και εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν τον πρώτο χρόνο συνεργασίας, εκατέρωθεν, συνεργασία που συνεχίζεται σε ακόμα καλύτερες βάσεις την σαιζόν που τρέχει.

Ο Νίκος όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έπαψε να προπονείται με την ομάδα και να αποτελεί μέλος της. Με την αγωνιστική του ένταξη πλέον αναμένουμε να γίνει η «καρδιά της» οδηγώντας της εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Καλούς αγώνες Νίκο!

Υγεία και…να απολαμβάνουμε μπάσκετ!».