Ο ΚΑΟ Κορίνθου έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα και αυτή τη φορά προχώρησε σε μία ανανέωση συνεργασίας, αυτή του Γιώργου Κωνσταντίνου, αλλά και στην επανένταξη του Δημήτρη Μακρή στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr από τις 30/06, η πρώτη ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα της Κορίνθου, ήταν αυτή του νεαρού αθλητή Θοδωρή Ντορμπάρη. Πλέον, ο σύλλογος προχώρησε και επίσημα σε δύο νέες κινήσεις εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Μακρής επιστρέφει στις “τάξεις” του συλλόγου μετά από μία σημαντική σεζόν στην Α2 με τη φανέλα του Οίακα Ναυπλίου. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ με την ομάδα του Ναυπλίου μέτρησε 6,4 πόντους 3,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε συνολικά 21 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα παραμείνει στην Κόρινθο για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο 26χρονος γκαρντ ανδρώθηκε μπασκετικά στην Κόρινθο, ενώ έχοντας παραστάσεις μέχρι και από τα “σαλόνια” της Basket League με τη φανέλα του Αρκαδικού είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του για ακόμα μία σεζόν στην Κόρινθο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Σορώτος, μέσω μίας ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδειξε τη χαρά του για τις δύο αυτές αποφάσεις του σωματείο του ΚΑΟ Κορίνθου.

Δείτε τις ανακοινώσεις του ΚΑΟ Κορίνθου:

“Επιστροφή στο…σπίτι!
Στο φυσικό κάτοχό της επιστρέφει τη νέα αγωνιστική σαιζόν η φανέλα με το νούμερο 7!
Ο Δημήτρης Μακρής, ο παίχτης που ουσιαστικά ανδρώθηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας πάρει σημαντικές εμπειρίες από την Α2 όπου αγωνίστηκε πέρυσι, επιστρέφει στην Κόρινθο , δυναμώνει την ρακέτα της και ενισχύει τον βασικό κορμό της .
Ο Δημήτρης, στα 27 πλέον του χρόνια, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας στην απαιτητική νέα σαιζόν που ξεκινά σύντομα.
Ως Διοίκηση τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και αναμένουμε από εκείνον στο γήπεδο, όμορφο μπάσκετ!”

“Σταθερά… ΚΑΟΚ!
Και τη νέα αγωνιστική σαιζόν 2020-2021 ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει «παρών», δηλώνει «ΚΑΟΚ»! Πολύτιμη μονάδα όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα ο Γιώργος , εργατικός και μαχητής, παίχτης «κλειδί» για κάθε προπονητή και σταθερή «απειλή» για κάθε αντίπαλο, επιλέγει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το νούμερο 15, επιλέγει τη φανέλα του ΚΑΟΚ.
Ως διοίκηση ανακοινώνουμε με χαρά την παραμονή για 5η χρονιά του Γιώργου στον ΚΑΟΚ και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία. Τα υπόλοιπα, είμαστε σίγουροι, θα μας τα χαρίσει απλόχερα στο γήπεδο!”

Δείτε και τη δημοσίευση του νέου προπονητή της Κορίνθου Κώστα Σορώτου:

“Είναι μεγάλη μου χαρά που δυο παιδιά που ανδρωθήκανε στην Κόρινθο , ο Δημήτρης ο Μακρής και ο Γιώργος ο Κωνσταντίνου, και αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη χρονιά που έρχεται. Συνεχίζουμε…..”

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Σταθερά… ΚΑΟΚ! Και τη νέα αγωνιστική σαιζόν 2020-2021 ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει «παρών», δηλώνει «ΚΑΟΚ»! …

Δημοσιεύτηκε από ΚΑΟ Κορίνθου στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Είναι μεγάλη μου χαρά που δυο παιδιά που ανδρωθήκανε στην Κόρινθο , ο Δημήτρης ο Μακρής και ο Γιώργος ο Κωνσταντίνου,…

Δημοσιεύτηκε από Sorotos Kostas στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Επιστροφή στο…σπίτι! Στο φυσικό κάτοχό της επιστρέφει τη νέα αγωνιστική σαιζόν η φανέλα με το νούμερο 7! Ο…

Δημοσιεύτηκε από ΚΑΟ Κορίνθου στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020