Η ομάδα του Άρη Νικαίας δηλώνει “έτοιμη” για τη νέα “πρόκληση” που παρουσιάζεται μπροστά της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα την βρει στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής κατηγορίας, μετά και την άνοδο που κατάφερε να πανηγυρίσει με τις ανακατατάξεις της ΕΟΚ.

Για αυτό το λόγο, ο coach της ομάδας Γιάννης Καράμπελας πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στον οποίον ευχαριστεί τους αθλητές Γιώργο Σκάνδαλο, Μάνο Βλάμη, Παναγιώτη Παπαγεωργίου και Παναγιώτη Χατζόγλου για την παρουσία τους στο σύλλογο, αφού αποχώρησαν από την ομάδα της Νίκαιας

Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση εν όψει της νέας σεζόν, η οποία του έδειξε εμπιστοσύνη και τον στηρίζει στις κινήσεις του, αλλά και “καλωσόρισε” τα νέα μέλη της ομάδας με μεγάλο ενθουσιασμό για τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ευχαριστώ τους Γιώργο Σκάνδαλο, Μάνο Βλάμη, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Χατζόγλου για τη παρουσία τους στην ομαδα κ τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας του Άρη Νικαίας,για την υλοποίηση της ενίσχυσης του ρόστερ με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμό καλοσώρισμα στα νέα μέλη της ομάδας,one more dance για τους παραμένοντες!! Ραντεβού στις 24/8 για τη πρόκληση της Β’ Εθνικής”.

Δείτε την ανάρτηση του coach Καράμπελα:

Έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστώ τους George Skandalos,Μάνος Βλαμης,Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Panagiotis…

Δημοσιεύτηκε από καραμπελας γιαννης στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020