Στο επίσημο site του Ιωνικού Νικαίας μίλησε ο Νίκος Καραγιάννης ακριβώς μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στο Ηράκλειο, νίκη που ήταν η 4η διαδοχική στο πρωτάθλημα, και που άφησε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι με το Ηράκλειο έχει τελειώσει. Πολύ σπουδαία νίκη έτσι όπως ήρθε. Ένα σχόλιο.
«Θεωρώ ότι η διαφορά στο τέλος είναι πλασματική, γιατί μέχρι το 38′ το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο 1ο ημίχρονο στην άμυνα, χωρίς μυαλό, χωρίς συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχτούμε εύκολους πόντους και να χρεωθούμε πάρα πολλά φάουλ, τα οποία τα περισσότερα ήταν χαζά. Θεωρώ ότι βελτιώσαμε την εικόνα στο 2ο ημίχρονο. Βάλαμε δύσκολα σουτ με τη λήξη του χρόνου αλλά έχουμε παιδιά έμπειρα που μπορούν να πάρουν αποφάσεις και δείχνουν ότι έχουν και “guts” για να πάρουν τέτοια σουτ. Η Ομάδα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας γιατί για εμάς ξεκινάει μια σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών και ουσιαστικά ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα με τα παιχνίδια που έρχονται στη σειρά».

Ήταν αναμενόμενο τόσο κλειστό παιχνίδι;
«Τα παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν. Το σίγουρο είναι ότι μας έβαλε πολλά δύσκολα το Ηράκλειο. Νομίζω ότι η εμφάνιση αυτή θα μας κάνει και καλό για τη συνέχεια, για να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε».

Επόμενο παιχνίδι που έρχεται τόσο για την Ομάδα όσο και για σένα προσωπικά, με μεγάλη ιδιαιτερότητα, απέναντι στο Περιστέρι, ένας σύλλογος στον οποίο είχες ιδιαίτερες επιτυχίες, κέρδισες άνοδο κλπ. Πως θα αισθανθείς όντας αντίπαλος απέναντι σε μια παλιά σου ομάδα;
«Στο Περιστέρι έχω περάσει καλά. Εγώ όμως τώρα είμαι “Νίκαια και τα μυαλά στα κάγκελα¨. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε το Περιστέρι. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και τίποτα παραπάνω».

Γενικότερα, ο Ιωνικός έχει ένα ρεκόρ 4/4. Εντέλει το ερώτημα που αναρωτιούνται πλέον αρκετοί φίλοι του. «Που το πάει ο Ιωνικός;».
«Ο Ιωνικός το πάει κάθε Κυριακή. Ένα – ένα τα παιχνιδια. Να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σαν ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο να δούμε τι κάναμε».