Την όμορφη πλευρά του αθλητισμού μας θύμισαν ο Περικλής Ταυρόπουλος και ο Αλέξης Καρατζάς δύο ημέρες μετά το σπουδαίο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής μεταξύ της ΦΕΑ και του Έσπερου στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ποια είναι αυτή; Αυτό που περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ο προπονητής της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ., στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης (8/2)…

«Χτες δέχτηκα ένα μήνυμα από τον αντίπαλο προπονητή το οποίο δεν θα το βγάλω στη δημοσιότητα… δεν νομίζω να θέλει κιόλας… μου έδωσε συγχαρητήρια και μου ευχήθηκε για ανάλογη συνέχεια μεταξύ των άλλων πολύ όμορφων πραγμάτων που μου έγραψε… λόγια που επειδή τα έγραψε εκείνος συγκεκριμένα, έχουν για μένα τεράστια σημασία.

Τον ξέρω από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να πιάνω τη μπάλα μπέμπης βαθιά 80s και με το να με αποκαλεί συνάδελφο, λες και είμαστε ίσα και όμοια, μ εκάνει να νιώθω ότι τελικά κάτι κάνουμε καλά εκεί στη Φιλαδέλφεια. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η νίκη και η κατηγορία. Αυτά είναι πρόσκαιρη επιτυχία… ξεθωριάζει γρήγορα… θα πω με βεβαιότητα ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εσύ κόουτς είσαι κάτι άλλο!!».

Το ποστάρισμα του προπονητή της ΦΕΑ: