Πυρά εναντίον του Γιαννούλη Καλλίλα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καρβέλας. Ο γενικός διευθυντής του Ηρακλή κατήγγειλε σε ποστ που έκανε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι είχε πάει μαζί με τον παλαίμαχο παίκτη, Γιάννη Γκολφινόπουλο στο «Σταύρος Βενέτης» για να δει το σημερινό ματς της ομάδας της καρδιάς του, του Αιγάλεω, με το Παλαιό Φάληρο στην 2η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο Καρβέλας είναι γέννημα θρέμμα του Αιγάλεω.

Ανδρώθηκε μπασκετικά ως παίκτης στην ομάδα, έπαιξε μπάσκετ εκεί, ενώ πέρασε στη συνέχεια από όλα τα πόστα του συλλόγου (προπονητής, τεχνικός διευθυντής).

Ο Δημήτρης Καρβέλας ανέφερε στο ποστ του ότι εκεί που παρακολουθούσε το ματς μαζί με τον βετεράνο παίκτη, ο τέως πρόεδρος του Διαγόρα Δρυοπιδέων και νυν διοικητικός ηγέτης του Αιγάλεω, Γιαννούλης Καλλίλας απαίτησε από την αστυνομία να βγάλει από το γήπεδο τον γενικό διευθυντή του Ηρακλή και τον Γκολφινόπουλο. Όπως ανέφερε όμως, ο Καρβέλας αυτό δεν έγινε, ενώ μιλούσε για «ντροπή».

Αναλυτικά ο Δημήτρης Καρβέλας έγραψε στο ποστ που έκανε στο Facebook:

«Πριν λίγες ώρες καθώς παρακολουθούσα τον αγώνα της ομάδας μου Αιγάλεω εναντίον του Π. Φαλήρου μαζί με τον παλαίμαχο παίκτη Γιάννη Γκολφινόπουλο ο τέως πρόεδρος του Διαγόρα Δρυοπιδέων Κος Καλλίλας απαίτησε από την αστυνομία να βγούμε από το γήπεδο κάτι το οποίο δεν έγινε !! Ντροπή και μόνο ντροπή !!! Τα σχόλια δικά σας!!»

Το Basketblog.γρ επικοινώνησε και με την πλευρά του Γιαννούλη Καλλίλα, ο οποίος όμως, αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει το όλο θέμα.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΒΕΛΑ