Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφική του αντεπίθεση είναι ο Διαγόρας, ο οποίος μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής και στασιμότητας πέρασε στην αντεπίθεση. Οι Ροδίτες έχουν έρθει σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου των Χρήστου Γκογκίδη, Σταύρου Παρδακά, Αντώνη Χρύση και Χρήστου Γκαβανόπουλου κρατώντας στο “σμαραγδένιο νησί” την τετράδα στην οποία στηρίχθηκαν αγωνιστικά την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, παίκτης των “κυανέρυθρων” είναι και τυπικά ο Νίκος Θεοδωσίου, ο οποίος έπεισε με την παρουσία του στις προπονήσεις τον κόουτς Γιάννη Τσακίρη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σπύρο Πάνου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια στην Α2 κατηγορία με τη φανέλα του Αρκαδικού.

Τέλος, η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο λόγος, φυσικά, για τον Βασίλη Εκινέ, ο οποίος μετά από διάλειμμα ενός έτους, όπου έπαιξε με τα χρώματα της Δόξας Λευκάδας, επέστρεψε στη Ρόδο για λογαριασμό του Διαγόρα.

Ο Γιάννης Τσακίρης βλέπει σιγά – σιγά όλα τα μέτωπα να κλείνουν και δεν μπορεί παρά να νιώθει ικανοποίηση για την ταχύτητα με την οποία διευθετούνται όλα τα ζητήματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.