Το Κορωπί έκλεισε επιτυχημένα άλλη μία αγωνιστική περίοδο, ύστερα από την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Εθνική, μέσω της δεύτερης θέσης από το δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, την άνοιξη του 2015. Στην προσπάθειά της για την καθιέρωση στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, η ομάδα των Ανατολικών Προαστίων έκανε ήδη ένα σημαντικό πρώτο «βήμα», κερδίζοντας την όγδοη θέση σε μια σεζόν με αρκετά «εμπόδια» και δύο αλλαγές προπονητών, αφού ξεκίνησε με τον Φώτη Καρακώστα, συνέχισε με τον Αλέκο Δάγλα και ολοκλήρωσε με τον Σάββα Κατσούνη.

Στο σχεδιασμό για τη διεκδίκηση ενός ανώτερου στόχου, η διοίκηση της ομάδας έχει άμεση προτεραιότητά της, στο να κλείσει το θέμα του ανθρώπου που θα την οδηγεί. Είναι αρκετά πιθανό, αυτός να είναι ο Σάββας Κατσούνης, με τους ανθρώπους του Κορωπίου να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις του συλλόγου υπό τις οδηγίες του και επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας μαζί του. Οι «οιωνοί» μοιάζουν να είναι θετικοί, καθώς και ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πρόθυμος να παραμείνει στο Κορωπί, με τις πρώτες επαφές για ανανέωση να βαίνουν θετικά.

Η παραμονή αυτή, σημαίνει την ίδια ώρα και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Οι ιθύνοντες του Κορωπίου, είναι διατεθειμένοι να προβούν σε διαφοροποιήσεις στο υπάρχον υλικό, προκειμένου να δημιουργηθεί για την επόμενη σεζόν, ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο. Οι κινήσεις τους, ασφαλώς, θα εξαρτηθούν και από τον άνθρωπο, που θα είναι επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας, καθώς με αυτόν θα αποφασιστεί το εύρος των αλλαγών και των παικτών που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό.