O Έσπερος ΑΟΠΑ θα φιλοξενιθεί την Κυριακή(31/10,17.00) στη Νίκαια από τον Ιωνικό για την 5η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο παίκτης των Πατρινών, Χριστόφορος Κελεσίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, το ξεκίνημα της ομάδας το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τις διαφορές που έχει συναντήσει ανάμεσα στον όμιλο του Βορρά και του Νότου, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο Ιωνικός έχει πολύ δυνατή ομάδα και δυνατή έδρα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

-Ξεκινήσατε το πρωτάθλημα με δύο ήττες, αλλά τώρα μετράτε δύο νίκες, πώς βλέπεις τη συνέχεια;
“Κάναμε άσχημο ξεκίνημα με τις δύο ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά με τις δύο νίκες μπορούμε να πούμε ότι πατάμε λιγάκι καλύτερα στα πόδια μας. Όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε”.

-Πέρυσι αγωνίστηκες στον όμιλο του Βορρά με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, κάνοντας τη σύγκριση με το Νότο τι θα έλεγες;
“Ο Νότος είναι πιο δυνατός. Στο Βορρά οι ομάδες είναι πιο αδύναμες και τα ντέρμπι μετρημένα. Στο Νότο τα 10 από τα 15 παιχνίδια σε κάθε γύρο είναι ντέρμπι”.

-Τον Έσπερο ΑΟΠΑ πού θα τον κατέτασσες;
“Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχο και να οριοθετήσουμε πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε ημέρα στην προπόνηση και στα παιχνίδια να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

-Εσύ ταλαιπωρήθηκες από έναν τραυματισμό. Τώρα, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
“Είμαι καλά. Είχα ένα θέμα με το πόδι μου, αλλά το ξεπέρασα και σιγά σιγά βρίσκω το ρυθμό μου”.