Ο Πρωτέας Βούλας κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να πάρει ένα σημαντικό “διπλό” στην έδρα της ΑΕΝ Κηφισιάς και να κλειδώσει την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, στοχεύοντας πλέον στην κατάληψη μίας από τις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία.

Ένας από τους παίκτες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις από τον Πρωτέα Βούλας είναι και ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, Ο 24χρονος σέντερ έχει επιδείξει ιδιαίτερα καλά στοιχεία στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του, μετρώντας 21,2 πόντους και 13,2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ο ύψους 2,03 σέντερ του Πρωτέα αποτελεί έναν από τους πλέον πλήρεις σέντερ της κατηγορίας, βοηθώντας τόσο επιθετικά με τους πόντους όσο και τα ριμπάουντ του αλλά και αμυντικά μετρώντας ουκ ολίγα κλεψίματα και κοψίματα.

Στον Πρωτέα Βούλας τρίβουν τα χέρια τους για τον Ματαλιωτάκη, μιας και είναι ένας παίκτης που ενισχύει το νεανικό ρόστερ της ομάδας και δημιουργεί ιδανικές καταστάσεις pick n roll με τον Αγγελόπουλο αλλά και τους Αυγενικό και Τοπάλη, με τον κόουτς Βλάχο να βλέπει τα σχέδια του να βγαίνουν στο παρκέ.