Συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με γνωστή στοιχηματική εταιρεία ο Παπάγου, με τους ανθρώπους της ομάδας να παραθέτουν γεύμα στον χορηγό της ομάδας.

Αναλυτικά:

H Novibet, υπερήφανος χορηγός της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Παπάγου, προσεκλήθη σε δείπνο από τους ιθύνοντες του συλλόγου σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Παπάγου, για την επισφράγιση μιας πετυχημένης συνεργασίας, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί απρόσκοπτα για το χρονικό διάστημα 2015-2016.

Aπό την ομάδα του Παπάγου βρέθηκαν εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου, η σημαία της ομάδας Μιχάλης Υφαντής και ο νέος τεχνικός κ. Καλογήρου. Τη Novibet εκπροσώπησαν ο Γεν.Διευθυντής Νίκος Χαλικιάς και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σταύρος Κυριακίδης.

Η Νοvibet, η νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία online στοιχήματος, βρίσκεται μέσα σε κάθε παιχνίδι και έχει ως γνώμονα την προβολή και την ενίσχυση αθλητών και αθλημάτων με ανταγωνιστικό θέαμα, τα οποία δε χαίρουν της επιβράβευσης που αρμόζει στην αγωνιστική δράση τους. Την κοινή πορεία προς την επίτευξη στόχων με τον ιστορικό και πολλά υποσχόμενο σύλλογο του Παπάγου, επιβεβαίωσαν στη συνάντησή τους και οι 2 πλευρές.

O Yπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Novibet κ. Σταύρος Κυριακίδης, δήλωσε αναφορικά με το χθεσινό δείπνο: «Συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν πολλά για τη χρονιά που πέρασε αλλά πάνω από όλα δόθηκαν μεγάλες υποσχέσεις για τη χρονιά που έρχεται. Η ομάδα του Α.Σ Παπάγου ενισχύεται μέρα με τη μέρα και βάζει μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν. Από τη μεριά της η Novibet δηλώνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει το ιστορικό αυτό σωματείο για τη νέα χρονιά, ακόμα πιο θερμά!».

papagou-novibet