Διάχυτη ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του Χολαργού από την εξέλιξη της προετοιμασίας μέχρις στιγμής. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη παρουσιάζει διαρκή βελτίωση, κάτι που αποτυπώνεται και από την εικόνα της στα δύο δυνατά φιλικά που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες κόντρα σε Αμύντα Δάφνης (εντός) και Μαρούσι (εκτός).

Οι νεοφώτιστοι δείχνουν να βαδίζουν στο σωστό δρόμο, αφού πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν με την απόκτηση μπαρουτοκαπνισμένων παικτών, στους κόλπους της αθηναϊκής ομάδας χαμογελούν για την παρουσία των “μικρών” που υπάρχουν στο ρόστερ. Εδώ και περίπου ένα μήνα που διεξάγεται η προετοιμασία, οι τέσσερις “μικροί” που υπάρχουν στο δυναμικό του Χολαργού στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως θα προσφέρουν λύσεις στο νέο πρωτάθλημα, μία εξέλιξη που “λύνει τα χέρια” του έμπειρου προπονητή.

Τέλος, οι επόμενες φιλικές αναμετρήσεις των νεοφώτιστων είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη (20/09) και το Σάββατο (22/09) απέναντι σε Κορωπί (εντός) και Αγία Παρασκευή (εκτός), αντίστοιχα.