Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα για τον ΑΟΚ Χανιά. Πόσο μάλλον από μία εκ των ποιοτικότερων ομάδων του 2ου ομίλου της Β’ Εθνική, τη Μεγαρίδα. Ωστόσο, η κρητική ομάδα απείχε πολύ λίγο από ένα ονειρικό ντεμπούτο στην κατηγορία και αυτό στενοχώρησε για ένα λόγο παραπάνω τον Ανδρέα Κεσαπίδη και τους παίκτες του…

«Ήταν ένα σκληρό κι δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ γεμάτη και ποιοτική ομάδα. Ελέγξαμε τον ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σε εκείνα τα σημεία η μεγάλη θέληση του να κερδίσουμε μας έκανε βιαστικούς σε επιλογές δίνοντας την δυνατότητα στην Μεγαρίδα να διεκδικήσει και να κερδίσει», τόνισε ο προπονητής των Χανίων.

Τώρα σειρά έχει ο ΟΦΗ, στο μεγάλο κρητικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής… «Η ήττα μας στεναχωρεί αλλά κρατάμε την διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών και πάμε να ετοιμαστούμε για το 1ο μας εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Έχουμε μια εβδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να τα δώσουμε όλα ώστε να κάνουμε την 1η μας νίκη στο πρωτάθλημα».