O Έσπερος ΑΟΠΑ θα φιλεξενηθεί την Κυριακή (10/01,17.00) από την Ένωση Ιλίου στα πλαίσια της  12 αγωνιστικής στον Ντότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, με τον προπονητή των Πατρινών , Ανδρέα Κεσαπίδη, να τονίζει σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πως η ομάδα του θέλει τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει σταματήσει το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που “τρέχει”, ξεκινώντας παράλλα με το… δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2016.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 «Το παιχνίδι στο Ίλιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προερχόμαστε από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και θέλουμε τη νίκη για να βάλουμε ένα στοπ και ταυτόχρονα να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο 2016»

-Πού θα κριθεί το παιχνίδι;
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα ατού της Ένωσης Ιλίου, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας κυρίως στην επίθεση. Θεωρώ ότι ο δικός μας ρυθμός στην επίθεση θα είναι ένα στοιχείο που θα κρίνει πολλά και θα αποδειχθεί «κλειδί» για την εξέλιξη του αγώνα».

-Η διακοπή είναι καλή ή κακή;
«Στο διάστημα της διακοπής βρήκαμε το χρόνο και δουλέψαμε σωστά σε πράγματα που χρειαζόμασταν. Όμως, το εάν ήταν καλή ή κακή θα φανεί εκ του αποτελέσματος».

-Στον Άγιο Βασίλη πιστεύετε;
«Φυσικά, όλοι πρέπει να πιστεύουμε».

-Και τι θα θέλατε να σας φέρει το 2016;
«Υγεία κι αυτό εύχομαι να έχουν όλοι οι άνθρωποι εντός και εκτός της κοινωνίας του αθλητισμού. Να έχουμε όλοι υγεία το 2016, καθώς όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».