Ο Έσπερος ΑΟΠΑ γνώρισε την ήττα από τον Αμύντα, με τον Ανδρέα Κεσαπίδη να παραδέχεται πως μετά το αποτέλεσμα αυτό τα περιθώρια στένεψαν αρκετά, αλλά να επισημαίνει πως η ομάδα του θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή.
 
«Ύστερα από αυτή την ήττα τα περιθώρια στένεψαν αρκετά και για να ελπίζουμε θα πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές έως το φινάλε του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας έως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.
 
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, και τα αίτια της ήττας τους από τον Αμύντα, πρόσθεσε: «Παίξαμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είχαμε καλή παρουσία και για 36-37 λεπτά ήμασταν σχεδόν ισάξιοι με τον Αμύντα. Όμως, κάναμε ένα κακό τρίλεπτο στην τρίτη περίοδο κι αυτό μας κόστισε. Εκεί χάσαμε την επαφή μας με το σκορ, αλλά αντιδράσαμε. Επιστρέψαμε και φθάσαμε το παιχνίδι στο τρίποντο. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, αλλά ήμασταν άστοχοι. Στον αντίποδα, ο Αμύντας ευστόχησε και κάπως έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».