Τα σφυρίγματα των διαιτητών στην Χαλκίδα δεν ήταν ενιαία  και το γεγονός αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των “κιτρινόμαυρων”. Τα παράπονα εκδηλώθηκαν και δημόσια μέσω του έμπειρου Παναγιώτη Χατζηελευθερίου, εκ των προπονητών της ΑΕΚ.  Ο κ. Χατζηελευθερίου αμέσως μετά τη νίκη επί της Χαλκίδας μας είπε:

“Είναι γεγονός ότι δείξαμε δύο πρόσωπα ως ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η ανομοιομορφία των σφυριγμάτων των διαιτητών, οι οποίοι είχαν εντελώς διαφορετικά κριτήρια (σε σχέση με το πρώτο) προκάλεσε εκνευρισμό. Κάπου μας αποπροσανατόλισε. Από κει και πέρα είναι σημαντικό ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και προχωρά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς προς τον στόχο. Οι προτεραιότητές μας δεν αλλάζουν. Η επόμενη ημέρα λέει δουλειά, δουλειά, δουλειά”.

Τέλος, ο “Ενωσίτης” τεχνικός δήλωσε: “Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω αυτόν τον συγκλονιστικό κόσμο της ΑΕΚ. Η συμπαράστασή του, όπως και στην Πάτρα, ήταν κάτι το φοβερό. Επιπλέον, αξίζει συγχαρητηρίων και για την αψογη συμπεριφορά τους.  Η δυναμική του μεγάλου κόσμου της ΑΕΚ συνιστά εχέγγυο για την επιτυχία μας“.