Ο Αίολος Αστακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, παραμένοντας αήττητος έπειτα από 6 αγωνιστικές.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Κουταλιανού, η ομάδα δείπνησε σε εστιατόριο μαζί με το τεχνικό τιμ, αλλά και μέλη της διοίκησης , επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Αίολος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αποστολή του στη Βόνιτσα(15/11, 14.00) με αντίπαλο τον Πολύγυρο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο Βασίλης Κιτσούλης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα δεν υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε μονόδρομο την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 «Ύστερα από έξι αγωνιστικές η ομάδα μας συνεχίζει αήττητη την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Βορρά. Είναι σίγουρα πολύ καλό ξεκίνημα και δείχνει τη δουλειά που γίνεται από όλους στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι επίσης πολύ νωρίς για να καθησυχάσουμε, από τη στιγμή που ο στόχος της ανόδου είναι μονόδρομος για τη φετινή ομάδα. Για άλλη μία εβδομάδα δουλέψαμε όπως έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Πολύγυρου». 

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πρέπει να παρουσιαστούμε για άλλο ένα παιχνίδι σοβαροί από την αρχή, να ελέγξουμε το ρυθμό και να φθάσουμε στη νίκη, που θα είναι απλώς άλλο ένα βήμα προς το στόχο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και να μη δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας αμφισβητήσει. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από καλούς παίκτες, που έχουν παίξει μαζί και στο παρελθόν, και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Το αποτέλεσμα κρίνεται καθαρά από τη δική μας απόδοση και πρέπει αυτό να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Αίολου Αστακού: «Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που έως τώρα μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε για αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό σε όλα τα επίπεδα( πρόεδρος – διοίκηση- προπονητές – παίκτες ) και πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο».