Συνεχίζει τις προσθήκες στο ρόστερ του ο Πανιώνιος, με τον Κώστα Σορώτο να είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα μπορέσει άμεσα να επαναφέρει τους «κυανέρυθρους» στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Έτσι, παίκτης του «Ιστορικού» θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος έχει είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία, όταν ο Πανιώνιος σχεδίαζε την ομάδα του για την Α2 Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν στην δεύτερη τι τάξει Εθνική κατηγορία με τον Αετό, όπου σε 22 παιχνίδια είχε 13,9 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά μέσο όρο. Ο Κόκκαλης αποτελεί «παιδί» του Κώστα Σορώτου, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί στον Αμύντα.

Ακόμα ένας παίκτης που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Έλληνα τεχνικό είναι κοντά στην «πλατεία», και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αναγωνστάκη (1,92 – 21 ετών). Ο νεαρός γκαρντ, αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηλυσιακό, και στα 11 παιχνίδια που μπόρεσε να δώσει η ομάδα των Ιλισίων στην Α2, είχε 8,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν σταματάνε εκεί, και τους διοικούντες του «Ιστορικού» να θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.