Ο Γιώργος Πολιτόπουλος συνεχίζει την πορεία «αναγέννησής» του και φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να αναλάβει σημαντικό ρόλο, σε μία ομάδα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με σημαντικές φιλοδοξίες. Την ευκαιρία αυτή, του προσφέρει το Στρατώνι, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν εξελιχθεί σε εξαιρετικό «κλίμα» και τον Μεσσήνιο φόργουορντ να είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Χαλκιδική.

Ο 21χρονος παίκτης, «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Καλαμάτας ’80, δεν είχε καταφέρει να «στεριώσει» στον Φιλαθλητικό, κάνοντας ένα απότομο «βήμα» από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τα κλιμάκια της Εθνικής, στην Α2. Η νέα αρχή που έκανε, τον βρίσκει να κάνει σταδιακά ανοδικά βήματα, ξεκινώντας πριν δύο χρόνια στον Χολαργό και όντας πέρυσι έναν εκ των πρωταγωνιστών του Αργοναύτη Καλαμαριάς, όπου είχε κατά μέσο όρο 6.3 πόντους ανά αγώνα, με διευρυμένο το παιχνίδι του, καθώς εκτός της εκτέλεσης έξω από τη γραμμή των 6.75, έχει αρχίσει να πλησιάζει περισσότερο το καλάθι.

Κάπως έτσι, ο Πολιτόπουλος κέρδισε τη δυνατότητα για μία μεταγραφή σε σύλλογο, όπως το Στρατώνι, το οποίο επιθυμεί με τον Γιάννη Χατζούλη στον πάγκο, να βασιστεί στην αξιοπρεπέστατη περσινή πορεία που του έδωσε την 7η θέση, για να διεκδικήσει κάτι ανώτερο.