Ο Πρωτέας Βούλας θέλει να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την ρακέτα του και έτσι δείχνει να έχει βάλει πλώρη για τον Αλεξ Βουγιούκα. Μέσα σε όλα, η ομάδα που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο μεταγραφικό παζάρι έκλεισε και τον Νίκο Παπαρέγκα.

Οσο για το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον αδελφό του Ιαν Βουγιούκα, ο 29χρονος σέντερ προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον Ιωνικό Νικαίας (ήταν και πέρσι στην ομάδα), όπου είχε μέσο όρο 6.5 πόντους. Ο Αλεξ Βουγιούκας έχει περάσει από Εθνικό, Ικαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο, Κολοσσό. Πριν από δυο χρόνια είχε ρίξει κεραυνό αν αιθρία, καθώς ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματάει το μπάσκετ, χωρίς να εξηγεί τους λόγους της απόφασής του. Τελικά οι άνθρωποι του Ιωνικού Νικαίας τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και τον γύρισαν πίσω στα παρκέ πριν από δυο καλοκαίρια. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Πρωτέα τότε η ομάδα θα έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην φροντ λάιν της με τον Βουγιούκα και τον Ματαλιωτάκη.
Από την άλλη, στον Πρωτέα έκλεισε και ο Νίκος Παπαρέγκας. Ο χρονος παίκτης που παίζει στο «2» και το «3» έχει περάσει από την Καβάλα τον Πανιώνιο, τον Χαρίλαο Τρικούπη και φέτος ήταν στον ΕΦΑΟΖ.

Η ανακοίνωση του Πρωτέα για τον Νίκο Παπαρέγκα:

“Η Διοίκηση του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαρέγκα (24χρ. 200cm), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του ΕΦΑΟΖ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε το Νίκο στην οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”!