Ο Πανελευσινιακός έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Καλογήρου, να θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό ρόστερ, το οποίο θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Υπό αυτό το πρίσμα οι “σταχυοφόροι” εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα βρίσκεται ο Θάνος Καράμπελας. Ο Καράμπελας είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,90, αγωνίζεται στα γκαρντ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο Καράμπελας με την σεζόν που είχε έδειξε ένα μέρος του ταλέντου του, με αποτέλεσμα να πείσει τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού να τον κάνουν δικό τους, γεμίζοντας ουσιαστικά το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Δημοσθένη Αβραμίδη.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Καράμπελας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας από τη διοίκηση του Πανελευσινιακού.