Οι Μαχητές-Πειραματικό μετά από μία… αναγνωριστική σεζόν στο Βορρά της Β’ Εθνικής, προετοιμάζονται φέτος για μία δυνατή χρονιά στην οποία θέλουν να δείξουν τις δυνατότητες τους και για το λόγο αυτό κινούνται προς τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα από τις Συκιές βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Κλωνάρα. Ο Κλωνάρας είναι 19 χρονών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, με την οποία όμως γεύτηκε το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Ο νεαρός γκαρντ θέλει να διαγράψει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και με αφορμή τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη αναζητά ομάδα στη συμπρωτεύουσα, με τους Μαχητές να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του. Ο νεαρός γκαρντ προέρχεται από τα αγωνιστικά τμήματα του Πρωτέα Γρεβενών, στον οποίο αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα τη σεζόν 2016-17, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει οριστική συμφωνία.