Η ομάδα του ΚΑΟ Κορίνθου “χτίζεται” με σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του coach Σορώτου, μετά την απόκτηση του Νίκου Λιακόπουλου, την επιστροφή του Δημήτρη Μακρή, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Γιώργο Μακρή και Γιώργο Κωνσταντίνου, η Κόρινθος κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση και του Γιώργου Μούκα. 

Ο Μούκας είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως φόργουορντ και διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν που μας πέρασε ξεκίνησε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ ύστερα βρέθηκε σε Ισπανία και Γερμανία για λογαριασμό της CB Basket Cartagena και των ETB Wohnbau Miners αντίστοιχα.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί σε ομάδες όπως είναι ο Κεραυνός Αιγίου, η Καβάλα, ο Αρκαδικός, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, οι Τιτάνες Δράμας και ο ΠΑΟΚ με καταλυτική παρουσία σε κάθε μία από αυτές τις ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, η Κόρινθος ίσως αποτελέσει τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το σύλλογο.

Δείτε τον Μούκα εν δράσει: