Ο Αίολος Αστακού σε μια πανέμορφη εκδήλωση την Κυριακή 21/2 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ελπίζει η επόμενη να κοπεί με την ομάδα στην Α2.

Αναλυτικά:

“Σε μια λαμπερή βραδιά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ο Αίολος Αστακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και υπήρξαν οι σχετικές ευχές με φόντο την πολυπόθητη άνοδο στην Α2!

Παρουσία του διοικητικού ηγέτη, Απόστολου Πανταζή, των μελών του Δ.Σ., του προπονητικού επιτελείου, του staff, των παικτών και αρκετών φιλάθλων της ομάδας, έλαβε χώρα η καλά οργανωμένη εκδήλωση, που έκλεψε την παράσταση. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: 
Ο Πάτερ Τέγας Δημήτριος και Πατήρ Κουλοχέρης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Καραπάνος Νικόλαος, ο Δήμαρχος Ακτίου Βονίτσης Αποστολάκης Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Λύτρας Ιωάννης, ο Πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και νομάρχης Αιτ/νίας Σώκος Ευθύμιος, ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου Μελιαδής Νεκτάριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας Δούκας Σταύρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού Μπέσας Ιωάννης, ο Πρώην Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λυμπεράτος Σπυρίδων, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αστακού Καλλισώρας Νικόλαος, Οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ξηρομέρου: Βραχάς Παναγιώτης και Λαϊνάς Κων/νος, ο Πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ Νικάκης Κων/νος. Ήταν μια εκδήλωση που αφορούσε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανίας, της οποίας ο Αίολος αποτελεί ένα γνήσιο εκπρόσωπο.

Το Δ.Σ. του Αίολου ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται από καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλο τον κόσμο”.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση  με ένα κλικ ΕΔΩ