Έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Πελοποννήσου (κυρίως), με ευχέρεια στο σκοράρισμα και ικανότητα να αγωνίζεται και στις δύο θέσεις της περιφέρειας, απέκτησε η Νίκη Βόλου. Ο λόγος για τον Γιάννη Μανδαλάκη, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Θανάση Κασαπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μανδαλάκη.

Ο Γιάννης Μανδαλάκης γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1985 και η καταγωγή του είναι από την Πάτρα. Έχει ύψος 1μ85 και καλύπτει με την ίδια άνεση και τις δύο θέσεις των γκαρντ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Πάτρας, Κένταυρο, Ολυμπιάδα, Ε.Α. Πατρών και Έσπερο ΑΟΠΑ, με την τελευταία μάλιστα να πετυχαίνει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Επίσης, έχει παίξει στον Κεραυνό Αιγίου, ενώ τη περασμένη σεζόν πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα του Α.Ο. Αγρινίου, στον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας από τους κορυφαίους παίκτες του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής“.