Η συμμετοχή του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Γι αυτό το λόγο, η διοίκηση των “κυανόλευκων” ευελπιστεί να τους έχει στο πλευρό της τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, τα οποία κυκλοφορούν από τις 26 Ιουλίου, με τους νεοφώτιστους να έχουν ειδικές τιμές για ανέργους.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει πως από Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Για όσους επιθυμούν να τα προμηθευτούν, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6937146706 ή μέσω email στο [email protected].
 
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείτε από τις 19 Αυγούστου και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Μικρολίμανο (τηλ. επικοινωνίας: 2104170637). Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές έχουν οριστεί στα 100 και 50 Ευρώ ενώ το κόστος για τους συνδέσμους καθώς επίσης και για άνεργους θα ανέρχεται στα 30 Ευρώ.