Ο άσσος του Πανιωνίου, Νίκος Κόκκαλης, μίλησε, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ιωνικό Νικαίας στο basketblog.gr, για την άνοδο των “κυανέρυθρων” στην Α2, για το που θα διασκεδάσει η ομάδα την επιτυχία της και για το ποια ομάδα προτιμά να σηκώσει την Euroleague.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την άνοδο:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ, ήταν στην «κόψη του ξυραφιού». Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανεβήκαμε κατηγορία. Παρόλο που οι Πανιώνιοι έχουν συνηθίσει στα μεγάλα «σαλόνια» (Α1), αυτή η άνοδος σημαίνει πάρα πολλά. Είναι μεγάλη μέρα για την οικογένεια του Πανιωνίου. Εμείς απλά ανεβήκαμε το πρώτο σκαλοπάτι. Άλλο ένα του χρόνου για να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει”.

Για την ανακούφιση που επήλθε, μετά την ήττα του Αμύντα:

Πήγαμε από το ναδίρ στο ζενίθ. Εκεί που ήμασταν απογοητευμένοι, που για ένα σουτ χάσαμε την άνοδο, ξαφνικά, μαθαίνουμε ότι ο Αμύντας έχασε κι ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί. Μας έφυγε ένα τεράστιο άγχος. Θεωρώ ότι η ομάδα, λόγω φανέλας, είχε πολλή πίεση, με την καλή έννοια, κάναμε ένα «ουφ» κι όλα τελείωσαν σ’ αυτή την κατηγορία. Από αύριο αρχίζει μια νέα σελίδα για τον Πανιώνιο”.

Για το που θα διασκεδάσει η ομάδα το βράδυ:

“Κάτι άκουσα για παραλία μεριά, τώρα δεν ξέρω. Όπου κεράσει ο πρόεδρος. (γέλια)”

Σχετικά με τη Euroleague και ποια ομάδα προτιμά να σηκώσει το τρόπαιο:

“Η Φενέρ δε μου άρεσε έτσι όπως έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι. Θα έλεγα ΤΣΣΚΑ. Κάθε χρόνο λέμε «είναι η χρονιά της», αλλά φαίνεται λίγο «loser». Αυτή τη φορά το λέμε και το εννοούμε. Το μπάσκετ που έπαιξε η Φενέρ, εμένα προσωπικά δε μου άρεσε πολύ”.

Κάτια Πετροπούλου